If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
зимата:
с Редекс (червената) добавка:
при задръствания до 16 на сто
при по-малко спирания и по празни улици 13 на сто градско
без добавка просто е по-непостоянен разхода.
А извънградско ми е постоянно 8 на сто независимо дали с 140 или с 200...
Но да отбележа че имам да сменям термостат... ама колко ше промени....не се знае. Смяната на Ламбда сондата не ми намали разхода нито грам, но колата върви около 3 пъти повече...
Истината е че при тези задръствания, а и това че напрактика аз не мога да я карам спокойно, се някъде я изрязвам и си правя кеф-а така че....колкото толкова
карам я от 2 месеца и дава разход около 16 на сто километра градско. обаче трябва да сменям сегменти и тогава разхода ще падне доста надявам се. и все пак не може да очакваме от тези коли да харчат 10-12 при нормално каране в задръстванията.
напълно подкрепям колегата - колите сме си ги купили за да се кефим и ако ще ги галим за да не харчат с по 2-3 лева на 100 км по-повече просто си купуваме деу тико и не се занимаваме с такива автомобили.
Не че се жалвам просто питам да се информирам дали е нормално, преди карах БМВ и то не харчеше по-малко.
Сега ще я замеря чисто извънградско и ще споделя колко ще глътне.
карам я от 2 месеца и дава разход около 16 на сто километра градско. обаче трябва да сменям сегменти и тогава разхода ще падне доста надявам се. и все пак не може да очакваме от тези коли да харчат 10-12 при нормално каране в задръстванията.
напълно подкрепям колегата - колите сме си ги купили за да се кефим и ако ще ги галим за да не харчат с по 2-3 лева на 100 км по-повече просто си купуваме деу тико и не се занимаваме с такива автомобили.
Може и да падне разхода, ама на масло
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Абе 12 градско требе да ви е разхода макс, при нормално каране. Извънградско 8-9 л. до 120-130 км/ч. Над тези километри при мойта бензина почва да намалява супер бързо.
Слушай пич, не те знам каква алфа караш и какво впечатление имаш от GTV-та ако си карал въобше ма моята грам масълце не мие пипнала 4 месеца вече (4567км) а бензин повече от 12/100 не ми е харчила на градско. Тва са 2000куб.см 180к.с щото е чипосана. Сам си прави изводите. Тва е засега де
"Свини! Вечно ли искате да живеете?!" Фридрих Велики — 1757 г.
sigpic
Слушай пич, не те знам каква алфа караш и какво впечатление имаш от GTV-та ако си карал въобше ма моята грам масълце не мие пипнала 4 месеца вече (4567км) а бензин повече от 12/100 не ми е харчила на градско. Тва са 2000куб.см 180к.с щото е чипосана. Сам си прави изводите. Тва е засега де
Бате не знам къв е тоя чип дет изкарва 30 коня точно от този мотор, кажи ся кой те излъгал
Подкрепям Шарки - възможно е да се доближиш до тая мощност , ако си с изцяло сменена генерация (от началото до последното гърне-на суперспринт май към 1800 евро струва цялата, Ремус - май нямат цяла) + Хубав конус филтър (марков и правилно монтиран) +чип
Comment